Rússia

 

DMITRI MEDVEDEV: Ho veieu? Mentre a la resta del món la gent escull presidents amb cara de tonto del poble, a Rússia els presidents sempre tenim una cara interessant. L’estètica sempre ha estat el nostre fort. La neu hi té un paper important. El nostre aire pur, que es regenera dia rere dia a les nostres inacabables estepes, també. Reconstruïrem el nostre exèrcit. Tenim ganes de tornar a ser un gran país, com la Xina. L’alfabet ciríl·lic és bonic, molt bonic. Sabeu el que és obrir la finestra de casa i que hi entri l’aire fresc? Heu llegit mai un llibre de Gogol? De Txekhov? Les nostres mandíbules són fermes. Tenim ulls de guineu. Heu passejat mai per la Perspectiva Nevski? Heu navegat mai pels nostres rius? Tenim illes, també. I d’aquí poc podrem navegar pel mar polar. Plantarem blat a Sibèria i el pa tindrà un gust fi, net, blanc. El vodka correrà a totes les taules, el continuarem prenent a petits glops, ens continuarem emborratxant tràgicament i farem festes frenètiques, la nostra malenconia serà pólvora mentre tots ballem amb música alegre i triomfal. Tothom podrà ser rus i menjar peix.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.