A la recerca del xampinyó perfecte

El Mestre Armeni ens posa deures:

«Anomena o descriu el xampinyó perfecte—segons el teu criteri imperfecte».

Quan tothom hi hagi dit la seva el Mestre Armeni en farà una anàlisi científica.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

6 comentaris a l'entrada: A la recerca del xampinyó perfecte

 1. Per mi el xampinyó perfecte és el que és totalment simètric i molt blanc. A veure que en pensa el Mestre Armeni que segur que és una affecionat de cap de setmana…

 2. conopium diu:

  Penso que un xampinyó tipus és l’Alejo Vidal Quadras: està viu, reencarnat des de 1975 amb la xampinyonitat deixada partir del 1939 d’un popular personatge del NO-DO, ocupa, ara per ara, un lloc irrellevant; i a la seva mort (deixe’m de banda que en aquest bloc ja ho ha fet!), segur que la seva xampinyonitat sera heretada per algú.

 3. Jo diu:

  Per mi un xampinyó sempre serà un paio dels Morancos. Són el paradigma de xampinyó.

 4. Aquest cap de setmana vaig estar al bosc i vaig trobar un cabàs ple de xampinyons:

  El primer xampinyó que vaig trobar va ser un que, un bon dia de sol va sortir del cloroformo que ell mateix s’havia receptat i s’ha quedat fent el xampinyó anys i més anys i esperem que no acabi creant Xampinyolandia perquè a Madrid se’ns en riurien. Ara que ja tenen un aeroport que fa por, no els donem més peixet entre capitals.

  Vaig trobar també un xampinyó que havia perdut els papers, un xampinyó que s’havia refugiat a Perpinyà, un xampinyó que crea les infraestructures perquè pugui subsistir el seu germà rovelló … i perquè no vaig buscar més.

  Ai, sí, fa uns mesos vaig anar un dia, amb un cistellet per uns boscos més frondosos i vaig trobar guerrejant un xampinyó que anava armat fins les arrels i un xampinyó que no sabia subsistir per sí sol, era un paràsit xampinyó, però això era molt lluny, a Extremadura.
  Els coneixeu aquests xampinyons?

 5. manolo diu:

  ho sento, però no tinc ganes de dir res.

  Adèu!!!!!

 6. * Peix del Mar, Air Jordans va dir: no pots veure les meves llàgrimes …

Els comentaris estan tancats.