PRESENTACIÓ DEL CONCEPTE “XAMPINYÓ”

El concepte «xampinyó» neix a Itàlia. Atenció. Imagineu-vos una pizzeria on fan pizzes per emportar. Fàcil (recordem que som a Itàlia). Però atenció. De cop i volta entra un individu. A primera vista sembla normal. L’individu s’acosta a la barra. Li pregunten què vol. I atenció que l’home diu: «Una piza de champiñone». El que l’atén fa una mirada interrogativa. No l’entén. L’home torna a dir: «Una piza de champiñone». Res. «De champiñone!» Res. «Champiñone!». Res. El de la pizzeria no l’entén (recordem que som a Itàlia). Però el cas és que l’individu no entén que l’altre no l’entengui. És això. L’individu en qüestió no entén que l’altre no l’entengui. Ja està. Ha nascut el concepte «xampinyó».

S’anomena «xampinyó» tot individu que no entén—no és que ho faci veure, és que realment no entén—el fet que existeixin altres llengües.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 comentaris a l'entrada: PRESENTACIÓ DEL CONCEPTE “XAMPINYÓ”

  1. Senar diu:

    Òstima Misserable, d’aquest hi ha a tot arreu!

  2. Un xampiñó no necessita tenir consciència de si mateix perque ell mateix és la verdad. Només cal veure el seu “Documento Naci-onal de Identidad Española”, allà que hi diu? “Español no? Pués és la verdad!” Llastimosament per ells i per als qui els hem de suportar “España és la verdad!” I en contrapartida “Catalunya no és verdad!” Ja que no tenim cap document que ho acrediti. No passa res, tot arribarà i només els quedarà dir una cosa després d’aquesta derrota: “Mas se perdió en la guerra de Cuba!”

  3. Ole, ole, que alegría que alborozo, otro perrito piloto!!!

  4. Molt bo el concepte!.
    Fora els xampinyons de Catalunya!!!!. 😀

    Visca els Països Catalans Lliures de xampinyons!!!!. 🙂

Els comentaris estan tancats.