Apologia del terrorisme

UN MISERABLE: Vet aquí una foto del forat que va deixar el Carrero Blanco:

Tot contemplant tanta bellesa un miserable es pregunta per quin motiu els del PP només es torcen algun dit quan fan un pet. Deu ser que són democratas de veritat. Ara, però, sembla que tot això ja s’ha acabat.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: Apologia del terrorisme

 1. confi diu:

  forat per forat, no és tan agradable el que recorden a Vic o l’Hipercor, la foto enganya una mica. Però hi hauré de dedicar un post perquè el tema és controvertit. El Carrero hauria mort millor a la presó del tribunal internacional, abans del judici i tot.

 2. karbeis diu:

  Com demostra la foto, l’Almirall Carrero Blanco era un incívic. Mira el merder que va fer, i ni tant sols va tenir la delicadesa de recollir-ho abans de marxar cap al cementiri!

  El que trobo injust és que per excedir els límits de velocitat et multin -tot i que no posis en perill la vida de ningú-, però per excedir els límits d’alçada saltant un edifici no et caigui cap multa. I més si tenim en compte que això últim és molt més perillós.

  La tercera multa que es mereixia en Carrero Blanco per incívic, és la de destrossar un cotxe oficial pagat amb diner public. A part, es veu que el va deixar tot tacat. Però es clar “como no es mio”… ja ho recolliran els altres. Quina barra!

 3. karbeis diu:

  I és que quina barra: et saltes un stop o un semàfor, i et cau una multa. Et saltes un edifici i t’enterren amb honors i tot!

  No erem tots iguals davant la llei? Doncs no.

Els comentaris estan tancats.