Geologia

Visc sota terra.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 comentaris a l'entrada: Geologia

 1. Com els topos. Quan surtis a l’exterior hi veuràs més clar. Però no podràs ressistir l’impacte.

 2. karbeis diu:

  Des d’avui téns 200 companys nous…

 3. Ei, que t’ha afectat la reforma laboral de Maragall que ja no ens escrius res???????????? És brometa. No entries en decadència literària que la blogosfera et necessita. Ara ja has estat topo uns dies, muta’t un altre cop i endavant!!!!!!!!!!!!

 4. Isa diu:

  Hola!
  El meu nom és Isa i estic al meu últim semestre a la UOC. Estic preparant el meu Treball Final de Carrera (TFC) sobre els blogs i necessitaria de la teva ajuda. M’agradaria comptar amb la teva col•laboració i que responguessis un qüestionari sobre els blogs i Internet que he allotjat al següent domini:
  http://www.icarreteroc.net
  Només et prendrà uns minutets i per mi és molt important, sense respostes no hi ha treball 🙁
  Un cop finalitzat, el treball serà publicat, tornaré a passar per dir-te on i l’adreça del teu blog sortirà a la llista de participants (si estàs d’acord).
  Moltes gràcies!!
  Isa

  ¡Hola!
  Mi nombre es Isa y estoy en mi último semestre en la UOC. Estoy preparando mi Trabajo Final de Carrera (TFC) sobre los blogs y necesitaría tu ayuda. Me gustaría contar con tu colaboración y que respondieras un cuestionario sobre los blogs e Internet que he alojado en el siguiente dominio:
  http://www.icarreteroc.net
  Sólo te ocupará unos minutos y para mí es muy importante, sin respuestas no hay trabajo 🙁
  Una vez finalizado, el trabajo será publicado. Volveré a pasar para decirte dónde y la dirección de tu blog saldrá en la lista de participantes (si estás de acuerdo).
  ¡Muchas gracias!
  Isa

Els comentaris estan tancats.