Plagi

Gran sala de reunions. A les parets hi pengen còpies de quadres del XVIII. A les prestatgeries hi dormen greus coleccions d’obres clàssiques (totes molt ben enquadernades—de fet certs exemplars encara estan embolicats en celofana) i tots els volums del dret dividits en inacabables seccions i subseccions. A banda i banda de la gran taula que hi ha al mig, seuen una dotzena d’advocats. Els sis d’aquesta banda representen Antena Tres Television. Els sis de l’altra banda, que en res es podrien distingir dels altres sis, representen un miserable.

ELS ADVOCATS D’UN MISERABLE: Segons nosaltres el fet que a Misèries de Catalunya es presentés i desenvolupés el concepte «xampinyó» tal com ha estat desenvolupat i presentat i el fet que Antena Tres Television emeti intercalats amb el programa «Territorio Champions» uns entremesos titulats «Territorio Champiñón» on apareix un tipus d’individu que es pot descriure exactament com el descrit a Misèries de Catalunya és un plagi amb totes les de la llei.

ELS ADVOCATS D’ANTENA TRES TELEVISION: Segun nosotros el hecho que en nuestra seccion titulada «Territorio Champiñon» dentro del espacio «Territorio Champion» aparezca un personaje popular que comenta jocosamente la actualidad deportiva no constituye ningun plagio.

ELS ADVOCATS D’UN MISERABLE: Segons nosaltres el fet que s’utilitzi precisament el terme «champiñón» en referència a aquest tipus d’individu és indicatiu que els ideaires d’Antena Tres Television s’han inspirat directament en Misèries de Catalunya.

ELS ADVOCATS D’ANTENA TRES TELEVISION: Segun nosotros el uso de la palabra «champiñon» se debe unicamente al hecho que los creativos de nuestra empresa han intercalado la letra «ñ» en la palabra «champion» por ser la «ñ» una letra tan española como el personaje que protagoniza la seccion.

I continuen parlant durant una hora.

ELS ADVOCATS D’ANTENA TRES TELEVISION: Ademas tenemos unas informaciones que les pueden ser muy perjudiciales que aseguran que actualmente un miserable se encuentra en paradero desconocido.

I continuen parlant durant un hora.

ELS ADVOCATS D’ANTENA TRES TELEVISION: Ademas nosotros podriamos acusar un miserable de apologia del terrorismo, terrorismo y suplantacion de personajes.

I continuen parlant durant una hora—però els advocats d’un miserable es van quedant sense arguments fins que es rendeixen i se’n van.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Plagi

  1. Abis diu:

    Els camins de la poesia són inexorables. Les metàfores contenen més veritat que les descripcions. Ho nota qualsevol miserable i se li imosa a qualsevol antena. Ara tots riem del mateix: ells “somos los champiñone” i nosaltres “són uns xampinyons”. Jejeje. Podem riure del mateix i de coses diferents alhora.

Els comentaris estan tancats.