Dijous

INFINITIU

Bé, han passat uns quants dies, però un miserable torna a ser aquí.

GERUNDI

L’intent fallit d’escriure una nova Eneida, és a dir, una divina comèdia postmoderna es va quedar entre una passa i l’altra: Zeus va dir prou. Per si fos poc, era un temps que jo no estava gaire per hexàmetres… Potser és que només sóc un aprenent de xiquet de Valls. Del pobre senyor Ruyra no n’he sabut res més, no sé si encara és allà baix o si ja tothom l’ha oblidat completament. Pel que fa al Geni de la Llàntia, em sembla que es va convertir al budisme i se’n va anar al Tibet.

PARTICIPI

Total, que vet-ho aquí que un miserable, no se sap com, s’ha materialitzat altra vegada en aquest país de mentida que es diu internet. I que tornarà a reproduir fidelment el guió dels personatges d’aquesta nostra pobra, trista, orgullosa Catalunya. Per ara res més.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.