CONCLUSIONS FINALS SOBRE EL XAMPINYÓ

Els secretaris del Mestre Armeni i del Teatre Permanent recullen les principals conclusions del Concili sobre Xampinyonisme, celebrat el passat dijous, que ha tingut en compte les aportacions dels lectors de les Misèries de Catalunya. El concili ha resolt que xampinyó és tot aquell que:

No sap fer la o amb un canut (MESTRE ARMENI) i a més a més ni ho ha intentat ni ho intentarà mai (MICÒLOGA). És insignificant (MESTRE ARMENI, ENPÈDRELS). És anònim (MISERABLE). No s’ha mogut 10 quilòmetres del lloc on va néixer i si ho ha fet no en té cap consciència (CONCILI). Entén només els missatge més simples del tipus «los catalanes nos roban»—les consignes de la Cope, el PP, i l’Església (MISERABLE). La resta de coses ni les entén ni les vol ni pot entendre (GAT ESCALDAT). N’hi ha per tot arreu (SENAR), també a Catalunya o als EUA, on vota Bush (CONCILI). No podrà sortir mai de la seva condició, encara que s’ho proposi, tot i que no s’ho proposarà mai (MICÒLOGA). A qualsevol pregunta, suggeriment, o afirmació ens respondrà indefectiblement amb un: ¿Como? (ORIOL, MICÒLOGA). A Espanya forma part d’un colectiu que suma el 90% de la ciutadania (MISERABLE). No concep la possibilitat de suïcidar-se, malgrat el bé que això podria fer a la humanitat (TOTÓ, MISERABLE). Se’l pot definir científicament i taxonòmica de la manera següent: Regne: Animalia humans. Divisió: Carpeto-betonicus preferens. Classe: Ignorantus lingui irremisionem. Sub-classe: Italica pizzeria homus. Ordre: Simplicimus mens. Família: Anonimus insignificantis. Gènere: Indistintus generis. Espècie: Post morte transformatus mutans. Sub-espècie: Incapacitatus canutus factus ab O (MICÒLOGA).

CONCLUSIÓ: Dit això, la conclusió és que podem distingir els xampinyons per les seves característiques, que són anònims i que per tant aquí no en farem una llista, que són insignificants i sempre estan a punt per dir: ¿Como? El que sí que n’hem pogut aconseguir és un retrat robot, que trobareu en un proper comunicat.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.