L’espanyolització de València

UN MISERABLE: Després que la selecció espanyola de futbol hagi convertit València en el seu camp habitual i que el PP hi governi des de qui sap quan com si fos a casa seva, la culminació apoteòsica de l’espanyolització de València és l’estrena de Tirante el Blanco, la película que guanyarà tots els Goya, en «llengua valenciana». Tot i que la culminació vertaderament final serà quan, espectacularment, el Papa de Roma desembarqui al port nou i beneeixi els bons valencians, és a dir, els fills de puta espanyols que han matat València i que d’aquí no gaire acabaran d’ofegar Catalunya.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: L’espanyolització de València

  1. Habemus Papam!!!
    Hace fino hablar en castellano. Són uns venuts, no tenen personalitat, són àpatrics i no s’estimen la seva terra com a tal sinó com una continuació del terreny forani. Una mostra de la seva personalitat confusa és la paella. Originàriament era de peix a la costa i de carn als pobles d’interior, però després van anar afegint-hi ingredients amb la voluntat que perdés la personalitat, que de valenciana en tingués poca cosa. I amb tot fan el mateix. I això que els que són valencians de veritat són gent molt trempada. Però noi, se’ls mengen. De Fallera Major, la més fatxa, de President, el més fatxa i així successivament fins arribar als vicentets de sempre, els que són dignes, valencians i que estimen la seva terra, els seus costums. Amén.

  2. xerxi diu:

    Teniu tota la raó del món. Sóc valencià i n´estic fins els collons de Camps i Rita Caguerà Amolla però no ens resta més que aguantar “es la voluntad del pueblo”. Tant de bò quan cremaren les falles les cremaren amb ells dintre.

Els comentaris estan tancats.