Constatació

El dia que un miserable va publicar el post "apologia del terrorisme" el blog va baixar quaranta posicions de cop en la llista de "blogs més actius".

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

28 comentaris a l'entrada: Constatació

 1. jcp diu:

  simpatitzo amb algunes de les opinions, i fins i tot soc de l’opinió que es pot defensar la necessitat de la lluita armada en segons quines condicions, però també he estat treballador a l’Hipercor de la Meridiana, i visc a prop del forat de la caserna de Vic; les meves felicitats pel gestor de les llistes de blocs actius: una relliscada, avui, sobre aquests temes controvertits no és el que interessa, ni contribueix a enllustrar la imatge de blocat. Em sembla un discret advertiment per qui tingui les orelles prou fines. A mi, no m’han fet cap gràcia alguns dels comentaris, això a part, si voleu podeu continuar menyspreant el meu punt de vista, allà vosaltres, ja sabem quin pà s’hi dóna. Discutir sobre obvietats no és recomanable.

 2. jcp diu:

  el meu millor amic era a NY a l’hora exacte, com tu dius, sí, una tragèdia. De Madrid, no en tinc referències directes. No soc partidari de la censura, però vaig en compte amb la legalitat, i comprenc perfectament si blocat, com tu insinues, ha actuat -de la qual cosa no en sé res- perquè sinó hi ha organismes que el poden forçar a fer-ho, com ja ha passat en algun bloc.
  Potser no cal arribar a l’apologia del terrorisme per tocar la moral, mira, a l’Hipercor, hi ha planat per sempre més una psicosi que us convido a experimentar, i al costat de la caserna de Vic hi ha una escola de primària que s’ha conservat per sort. La companya del meu amic estava al metro sota les torres bessones a l’hora exacte. No és que m’importi el Carreru Blancu, d’altres sí que m’importen, però em sembla una questió de prioritats en la llibertat d’expressió: un miserable pot despotricar del que vulgui i naturalment serà tractat com a tal. Per això penso que és possible que qualsevol amb una mica de manetes us enviï el bloc on la seva llibertat d’expressió li ho permeti.

 3. karbeis diu:

  Perdoneu que em fiqui on no em demanen, però crec que aqui tothom està quedant bastant retratat i, per tant, haurieu de pensar una mica abans d’escriure.

  El post titulat “apologia del terrorisme”, francament, no fèia cap mena d’apologia del terrorisme i si de la nostra història no tan llunyana. Per tant, doncs, tot i que el títol era provocador, no ho era el post en si.

  Que un Carrero Blanco o un Franciso Franco morin és motiu de satisfacció i convida a la celebració. No parlem de personatges que et poden caure més o menys malament: parlem de gentussa que tenien completament dominat el pais. Parlem de gentussa que van eliminar qualsevol tipus de llibertat. Parlem, per tant, de gentussa que estan millor fora de circulació.

  L’atemptat sofert per l’almirall Luis Carrero Blanco va arrencar somriures i partidaris arreu. Fins i tot la gent més pacifista ho va cel.lebrar. I és que de no haver-se produït l’atemptat, qui sap si avui encara viuriem en una dictadura! Si ETA hagués abandonat les armes just després d’aniquilar el potencial dictador, avui potser tindria places dedicades. Però ETA, després d’allò, ja no té sentit.

  El post penjat per un miserable, per tant, podia tenir alguna simpatia: en cap moment feia apologia del terrorisme, i si ens recordava una mort que no només va ser positiva per l’avenç del pais i les llibertats de les persones, sinó que va ser fins i tot cel.lebrada.

  Els comentaris que s’han anat succeïnt em semblen de molt mal gust. Sr. JCP, això d’amenaçar a trencar les cames, els insults, les desqualificacions i tota la resta d’amenaces si que són apologia del terrorisme. Si més no, ho són de l’incivisme, del mal gust i de la imbecilitat més profunda.

 4. karbeis diu:

  Torracollons, constato que intentes anar de “torracollons”. Però per arribar-te a denominar així, primer ho has d’aconseguir.

  Què tal si proves a dir-te “aspirant a torrecollons” fins que en sàpigues una mica més?

  Pobre…

 5. duzujdabc diu:

  Anal anal anal anal anal anal anal raven riley videos anal.

Els comentaris estan tancats.