Alta Velocidad Española

UN MISERABLE: Cada vegada que en veig les obres em pregunto: «Hi ha algú que realment vulgui aquest puto trenet? Realment hi ha algú (a part de les empreses constructores) (a part dels fabricants de formigó) (a part dels governs i els ajuntaments que s’embutxaquen comissions) (a part dels que els agrada la combinació del verd i el blau elèctric) (a part dels que estan enamorats de Madrid i de París, les ciutats més bombardejables del planeta) que vulgui aquest puto tren de merda?»

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Alta Velocidad Española

  1. karbeis diu:

    Parlo per mi: en principi, no tinc cap intenció d’agafar-lo mai. A mi, per tant, se me’n refot (igual que se me’n refot “lo nunca contado sobre Encarna Sanchez”).

Els comentaris estan tancats.