L’espanyolització de TV3

UN MISERABLE: L’espanyolització de TV3 és tan evident i escandalosa que tan sols no se n’adonen els que pateixen de narcolèpsia nacional. El cas del tractament del Real Club Deportiu Espanyol o del Fernando Alonso són només dos petits exemples, molt visibles, del problema. En comptes de dir que s’ha de tallar el cap de tots els espanyols se’ls admira i se’ls llepa el cul d’una manera vergonyosa. El dia que els catalans entenguin que TV3 no és la televisió de Catalunya ja serà massa tard.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: L’espanyolització de TV3

  1. Newman diu:

    A què et refereixes amb “el tractament del Reial Club Deportiu Espanyol”? A que el tracten bé i l’haurien de tractar malament pel fet de dir-se “Espanyol”? O potser ni tant sols l’haurien de tractar?

    Sóc culé a més no poder però, malgrat això, també sóc dels qui pensen que els “fatxes” a l’Espanyol són els 4 cap rapats de torn que no representen, ni de lluny, la totalitat del club. I parlo perquè soc amic de molts pericos que no encaixen, ni ells ni els seus pensaments, en la imatge del R.C.D Espanyol que de vegades se’ns vol pintar.

    Salut

Els comentaris estan tancats.